Dr Jekill & Mr Hyde – putkistot

Viime kesänä otimme koekäyttöön muutamat Dr Jekill & Mr Hyde putkistot. Laadusta ja ennen kaikkea loistavasta äänestä vakuuttuneina lähdimme merkin edustajaksi ja juuri saapui myymälään ensimmäiset putkistot. Eli tulevalla kaudella löydät meiltä nämä upeat E-hyväksytyt vaimentimet joissa oma elektroniikkaa säätää virtausta kierrosluvun mukaan.

Näihin kannattaa tutustua tarkemmin. Tuote ei ole halpa, mutta ainahan laatu maksaa. Ja kun puhumme laadun lisäksi loistavasta soundista sekä e-hyväksytystä tuotteesta samassa lauseessa niin nämä pojat ovat onnistuneet paremmin kuin hyvin. Näitä putkia ei voi vaan esitellä täällä netissä vaan ne pitää päästä näkemään ja kuulemaan itse.

Elektroniikan ohjaus on näissä nerokasta. Ohjaus toimii niin perinteisen ECM-ohjatun kuin uusien CAN-väyläisten pyörien kanssa. Putkissa oleva venttiili säätää pakovirtausta ohjauksen mukaan ja sen voi ohittaa erikseen tilattavalla katkaisijalla. Tällöin pyörän voi säätää joko täysin hiljaiseksi, täydelle virtaukselle tai näiden puoliväliin. Toisin kuin muut vastaavat putkistot, tämä venttiili toimii myös jatkossa eikä jumiudu ajan kuluessa.

Automaatilla ollessa elektroniikka vaimentaa pyörän äänet kriittisillä kierrosalueilla, eli niillä joissa mm. desibelimittaukset suoritetaan.

Käykääpäs vilkaisemassa:
http://jekillandhyde.com/en_global/home